Ervaringen van klanten

Door: Eric, Projectleider Facilitair

Ik wil je zeer bedanken voor de training die je ons hebt gegeven. Ik ben van mening dat je meer dan de juiste snaren/aandachtspunten hebt geraakt en ons ook de ruime gelegenheid gaf om ‎hier oplossingen voor te vinden.
‎Hoewel ik geloofde in deze dag, zijn mijn verwachtingen overtroffen. Je combinatie‎ met ontspannen opdrachten, hoor en wederhoor en ruimte voor pittige discussie is knap verweven. Top momenten zijn je feedback naar collega,s (en mij), je doorvragen en het verkrijgen van totale stilte in de groep. Ik denk dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd aan hetgeen wat groep nu nodig heeft.

Door: Ruben, IT-Consultant

Ik heb verschillende trainingen gevolgd. Een aantal zaken die hier naar voren kwamen had ik al eerder gehoord, maar het was goed om dit nog eens te horen. Zeker omdat het ondersteund werd met praktische voorbeelden en situaties valt de stof goed op zijn plek. Dat maakt het geheel ook erg dynamisch, het is zeker geen opsomming van droge theorie. Na de trainingen ben ik meer gaan letten op mijn interactie met bijvoorbeeld collega’s en ben ik me meer bewust van mijn invloed op hun handelen. Soms herken je grappige ‘foute’ situaties waar je in de training samen om hebt kunnen lachen.
De trainingen hebben zeker waarde gehad voor mij, en ik zou een volgende zeker overwegen.

Door: Wanja, lid Agility Projectteam

Goede training, ik heb er veel van geleerd.  We hebben geoefend met het benoemen van mijn sterke kanten en dit heeft mij enorm geholpen. Ik voel me veel zekerder. Door de verschillende praktische oefeningen blijft het niet abstract, maar wordt theorie werkelijkheid omdat ik alles in de praktijk kan oefenen. De afgelopen jaren is het me niet gelukt om duidelijkheid te krijgen, voor mijn gevoel is dat nu wel gelukt. Het heeft mijn proces echt op gang gebracht, zeker door de fijne persoonlijke begeleiding van Sandra. Ik heb voor mijn gevoel een grote stap gezet. Bedankt voor jouw hulp en steun.

Door: Marcel Burger, Burger Support:

Een groep van 4 ondernemingen heeft de handen ineen geslagen voor een groot evenement in Lelystad voor DGA’s. ZINergieis de titel van het event en Marc Lammers was de keynote speaker. Samenwerking, slagvaardigheid en elkaar verder brengen was het doel van dit geslaagde evenement.

Sandra heeft op uitstekende wijze deze middag als dagvoorzitter vormgegeven. Op sprankelende en natuurlijke wijze wist zij alles perfect te managen en kwam zij bij velen over als een professionele presentatrice van RTL. Het publiek werd getrakteerd op humor, scherpte en dynamiek. Haar performance op het podium representeerde de kwaliteit en uitstraling van de organiserende ondernemingen en overtrof zelfs onze verwachtingen.

Sandra, reuze bedankt voor jouw bijdrage aan dit succesvolle event. Jij hebt ons energie gegeven.

Maaike & Marcel Burger (Burger Support)
Ferry Schrijnewerkers (LOKO)
Aswin Frenay (MTH accountants & adviseurs)
Rob Donker en Ruud Buurma (Rabobank Flevoland & Almere)

Door: Caroline, eigenaar/trainer Nationale Plusklas

Sandra heeft trainingen in persoonlijk leiderschap verzorgd op twee basisscholen die hoogbegaafde leerlingen in een separate setting lessen aanbieden. De lessen van Sandra kenmerkten zich door theorie en praktijk goed te verbinden. Sandra sloot met haar inzicht en enthousiasme aan bij de belevingswereld van de kinderen, gebruikte aantrekkelijke materialen en zorgde dat de kinderen het geleerde meteen toepasten in de praktijk. Maar bovenal ziet en hoort Sandra de kinderen. Zij is in staat in korte tijd relaties met hen op te bouwen, waardoor zij een maximaal effect kan behalen tijdens haar trainingen. De doelen van de trainingen zijn helder en worden tussentijds en achteraf met de kinderen geëvalueerd. Kortom: het is een waardevolle aanvulling op een lesprogramma!

Door: Anneloes van den Berg-Vlasblom, HR adviseur Movares:

De deelnemers waren enthousiast zowel over het programma als over hoe jij de middag hebt vormgegeven. En ik moet zeggen dat ik het ook een mooie en energieke middag vond. Er was veel interactie en zoals we tijdens de middag al constateerden, waren veel mensen bereid zich kwetsbaar op te stellen. Dat gaf een fijne en veilige sfeer en ik denk dat dit ook echt aan jou te danken is. Dus nogmaals dank!

Door: JWB, zelfstandig project- en interimmanager:

Ook als zelfstandige is het goed om feedback te krijgen op je functioneren en daarmee input te krijgen voor verdere ontwikkeling. Om dit zo open mogelijk te krijgen heb ik Sandra gevraagd hiervoor vragenlijsten op te stellen en interviews te houden. Vooraf hebben we samen nagedacht over de wijze waarop en de competenties en norm waartegen ik beoordeeld wilde worden. Op basis van de (anonieme) feedback heb ik goed zicht gekregen op waar ik sta en waar de ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Ook de tips uit de interviews zijn meegenomen in de feedback. Op basis van de tips heb ik me direct, als een eerste stap, ingeschreven voor een NLP training. Sandra heeft in het hele proces goed meegedacht en een heldere uitgebreide rapportage opgeleverd en toegelicht. Dank voor de prettige samenwerking, het sparren en je slagvaardige uitvoering van de opdracht.

Door: J, Financieel medewerker

De trainingen zijn heel praktisch. Ik herinner me dat ik bij een oefening dacht: “Dit kan ik met die ene collega morgen meteen anders gaan aanpakken”

Door: Els, Regiomanager Triade Flevoland

Teams binnen Triade hebben plezierige en leerzame teamdagen gehad met Sandra als trainer. Binnen een veilige setting is er veel gelachen en geleerd!
Goed feedback geven en ontvangen, de neuzen dezelfde kant op en gebruik maken van elkaars kwaliteiten!

Door: JP, IT manager

De training zat prima in elkaar en is goed toepasbaar in de praktijk. De trainer zet me zeer tot nadenken en had ook goed door wie welke rol binnen ons management team heeft. Ze heeft daar netjes op ingespeeld.

Door: Miranka, Allround medewerker Customer Service

De situaties waarop getraind wordt, zijn herkenbaar. En de manier waarop je ermee omgaat, kan het resultaat wel degelijk beïnvloeden. Met behulp van Stip-trainingen kun je leren hoe het beste resultaat te bereiken!

Door: Mirjam, medewerker op een Orthopedagogisch dagcentrum

Door de trainingen die ik heb gevolgd bij StiP heb ik veel geleerd. Ik ben dingen ook echt anders gaan doen. Ik ben beter naar mezelf gaan kijken en ook naar de ander en de situatie. Daardoor leerde ik niet te snelle conclusies te trekken. Wat ook blijkt, is dat oefening kunst baart. Herhalen!
Ik vind de interactieve manier van trainen interessant, het blijft constant ‘in beweging’. Een ‘levendige’ manier van trainen; enthousiast, geinteresseerd en heel praktijkgericht waardoor het boeiend blijft en je meer wilt horen.

Door: Henrieke, Service Coördinator

Ik heb meerdere trainingen bij je gevolgd en waar ik echt wat aan heb gehad is om eens goed na te denken over hoe je jezelf op een effectieve manier kunt neerzetten, d.m.v. een elevator pitch.

Ik vind dat je op een fijne manier trainingen geeft. Het is heel interactief en ongedwongen. Je luistert goed en kunt snel schakelen. Aan het eind van de training heb je echt stof tot nadenken. Door herhaaldelijk toepassen van het onderwerp van de training wordt het echt iets van jezelf.

Over de training Ik ben een Baas voor slimme snelle denkers van 8 tot 12 jaar:

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb ook geleerd wat mijn talenten zijn (meisje, 11 jaar)

Ik weet nu dat als je samen bent, je sterker bent! (jongen, 9 jaar)

Ik vind het leuk dat ik veel heb geleerd en ik hoop dat ik nog meer leer (jongen, 11 jaar)

Ik heb veel geleerd en weet nu dat ik niet bang hoef te zijn om over mijzelf te vertellen (meisje, 8 jaar)

Door: Emilie, collega-trainer

Ik heb het genoegen gehad met Sandra de opleiding Train de Trainer XL bij Karin de Galan te volgen en ben een ware fan van haar geworden bij het zien van haar eigenheid, slimheid en snelheid van denken en handelen. Het is een genot met haar samen te werken en te leren.