(e-)Coaching

Liever met persoonlijke coaching aan de slag? Dan past een coachtraject misschien bij jou. Dit traject ontwerp ik op maat, op basis van jouw wensen en behoeften. We starten hierbij altijd met een vrijblijvend intakegesprek.

Face to face gesprekken, een Skype-, of telefoongesprek of online e-coachen. Alle combinaties zijn mogelijk. Deze laatstgenoemde optie gaat via het online platform Woosh5, waar ik een van de aangesloten e-coaches ben.

 

Woosh5

Woosh5 helpt je aan groei in veerkracht en wendbaarheid in samenwerkingssituaties. Beide heb je nodig om mee te veren met verwachtingen, stijlen en eisen die je tegenkomt bij anderen en bij jezelf. Met deze methode ontwikkel je meer zelfbewustzijn om te schakelen en doe je ideeën op hoe dat toe te passen in jouw praktijk. Concreet: je krijgt via een beveiligde online leeromgeving inzicht in jouw mentale fitheid en veerkracht en kunt daar oefeningen doen of lezen ter verbetering van je veerkracht. Naast de toegang tot het online platform sta ik je bij als e-coach. Het online platform is 24/7 beschikbaar dus je kunt continu en in eigen tempo, ritme en tijd werken aan je eigen ontwikkeling. Deze continuïteit werkt bovendien als een versneller voor jouw ontwikkeling. Intensiever met sneller resultaat. Neem gerust eens een kijkje op woosh5.nl

 

Voorbeelden van vragen uit recente coachtrajecten:

  • Ik krijg regelmatig een compliment van mijn leidinggevende maar zelf zie ik niet wat ik precies goed doe. Wat is nou mijn succesfactor en wat maakt mij waardevol voor mijn werkgever?
  • Ik zit in een projectteam en ik moet dit jaar een presentatie geven. Hoe kom ik van die onzekerheid af?
  • Ik heb het gevoel dat ik onvolwassen overkom in een gesprek, hoe sta en zit ik steviger tegenover iemand die veel meer ervaring heeft dan ik?
  • Waarom word ik altijd zo boos als ik kritiek krijg? Ik vind dat ik best open sta voor wat een ander vindt, maar zodra het te dichtbij komt, raak ik geïrriteerd en sla ik dicht!
  • In mijn team zitten er een aantal die altijd op de rem trappen, hoe ga ik daar mee om als ik wel vooruit wil?
  • Ik denk na over een andere baan, maar hoe kom ik er achter of deze echt bij mij past?
  • Mijn huidige werkzaamheden bevallen me prima maar ik zou wel eens willen weten wat ik kan doen om naar een next level te komen. Hoe pak ik dat aan?

Staat jouw vraag er niet bij of wil je mij een andere vraag stellen? Dat kan! Bel me gerust op 06 50 579 573 of mail via info@stiptrainingen.nl Tijdens het geven van trainingen ben ik niet direct bereikbaar maar als je een bericht achterlaat of mailt, neem ik binnen twee dagen contact met je op.

Met StiP krijg je inzicht en vertrouwen in jezelf en in de ander. Als je jezelf meer snapt, herken je signalen zodra het mis dreigt te gaan en kun je werken aan verbetering in omgang met de ander. Je krijgt meer zelfvertrouwen en rust. Je staat steviger, je komt sterker over en anderen weten meer wat ze aan je hebben. Er ontstaat meer begrip voor elkaar, betere samenwerking en uiteindelijk ook meer resultaat.