(e-)Coaching

Liever met persoonlijke coaching aan de slag? Dan past een coachtraject misschien bij jou. Dit traject ontwerp ik op maat, op basis van jouw wensen en behoeften.

Werkwijze (e-) coachen

Face to face gesprekken, een Skype-, of telefoongesprek of online e-coachen. Alle combinaties zijn mogelijk. We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de gesprekken bepaal jij als coachee wat er besproken wordt. Ons gesprek leidt naar een praktische benadering: welke opties zijn er, wat betekent dat voor je gedrag: wat kun je anders doen of zeggen? Ik werk daarnaast progressiegericht, een op de wetenschap gebaseerde werkwijze waarbij de groeimindset wordt gestimuleerd, er aandacht is voor de stappen die gezet worden en waar de focus ligt op wat mensen al goed kunnen

Online e-coachen 

Indien online e-coachen de beste optie is voor jouw coachvraag, werk ik via het online platform Woosh5, waar ik een van de aangesloten e-coaches ben. Woosh5 is een online platform voor persoonlijke groei en veerkracht. Het programma is op maat gemaakt, wetenschappelijk ondersteund en biedt één-op-één coaching.

Uitdagingen horen bij het leven en door het versterken van je veerkracht kun je alles aan wat er op je pad komt. De programma’s geven je de tools die je nodig hebt om je bewust te worden van je eigen kracht en dit te ontwikkelen. Je leert je situaties snel te beoordelen en adaptief te zijn. Ontwikkelt een mindset die gericht is op groei en leert jezelf uit te dagen en kansen te grijpen. Mensen met veerkracht merken de invloed ervan op alle facetten in het leven; werk, relaties en je dagelijks leven profiteren van mentale fitheid.

Het online platform biedt professioneel samengestelde trajecten, gebaseerd op jouw eerste veerkrachtmeting. Je kunt bellen en videochatten met je persoonlijke coach in een één-op-één sessie. Je hebt toegang tot meer dan 200 oefeningen om je veerkracht te versterken die je in je eigen schema kunt plaatsen. Volg je prestaties en track je vooruitgang in het dashboard en zie hoe je je ontwikkelt.

De voordelen van online e-coachen blijken uit onderzoeksresultaten:
 1. Altijd bij de hand. Je hoeft niet te wachten tot je volgende afspraak met je coach. Je kunt schrijven op het moment dat je het nodig hebt.
 2. Anoniem. Het kan fijn zijn wanneer je anoniem een hulpvraag neer kan leggen bij een coach en daar mee aan de slag kan gaan.
 3. Meer succeservaringen. Je e-coach haalt steeds zaken naar voren die je goed afgaan. Hierdoor ervaar je door de kleine stappen vaker succes.
 4. Schrijven helpt! Je leert jezelf te managen door te reflecteren op jezelf. Schrijven helpt daarbij je gedachten te structureren.

Neem gerust eens een kijkje op Woosh5.com

Voorbeelden van vragen uit recente coachtrajecten:

 • In mijn team zitten er een aantal die altijd op de rem trappen, hoe ga ik daar mee om als ik wel vooruit wil?
 • Mijn huidige werkzaamheden bevallen me prima maar ik zou wel eens willen weten wat ik kan doen om naar een next level te komen. Hoe pak ik dat aan?
 • Ik krijg regelmatig een compliment van mijn leidinggevende maar zelf zie ik niet wat ik precies goed doe. Wat is nou mijn succesfactor en wat maakt mij waardevol voor mijn werkgever?
 • Ik zit in een projectteam en ik moet dit jaar een presentatie geven. Hoe kom ik van die onzekerheid af?
 • Ik heb het gevoel dat ik onvolwassen overkom in een gesprek, hoe sta en zit ik steviger tegenover iemand die veel meer ervaring heeft dan ik?
 • Waarom word ik altijd zo boos als ik kritiek krijg? Ik vind dat ik best open sta voor wat een ander vindt, maar zodra het te dichtbij komt, raak ik geïrriteerd en sla ik dicht!
 • Ik denk na over een andere baan, maar hoe kom ik er achter of deze echt bij mij past?

Staat jouw vraag er niet bij of wil je mij een andere vraag stellen? Dat kan! Bel me gerust op 06 50 579 573 of mail via info@stiptrainingen.nl Tijdens het geven van trainingen ben ik niet direct bereikbaar maar als je een bericht achterlaat of mailt, neem ik binnen twee dagen contact met je op.

Met StiP krijg je inzicht en vertrouwen in jezelf en in de ander. Als je jezelf meer snapt, herken je signalen zodra het mis dreigt te gaan en kun je werken aan verbetering in omgang met de ander. Je krijgt meer zelfvertrouwen en rust. Je staat steviger, je komt sterker over en anderen weten meer wat ze aan je hebben. Er ontstaat meer begrip voor elkaar, betere samenwerking en uiteindelijk ook meer resultaat.